De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

zaterdag 14 december 2013

Nieuwe beginnerscursus in Januari 2014

In de maand januari kun je gratis en verder vrijblijvend kennis maken met het Shotokan karate bij Karatedo Nijmegen. Dan start er weer een nieuwe beginnerscursus in sporthal Bottendaal, Cortenaerpad 1 in Nijmegen. Als je het leuk vind kun je daarna per 1 februari lid worden. Vanaf maandag 6 januari ben je welkom. Je hoeft nog geen pak (of Gi) te hebben. Gewone sportkleding is prima. We trainen op blote voeten. Een pak is later via ons goed en goedkoop te verkrijgen. NB We zijn een vereniging voor volwassenen. De minimum leeftijd is 18 jaar. Besluit je lid te worden, dan bedraagt de contributie 20 euro per maand.