De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

dinsdag 25 augustus 2015

De trainingen starten weer!

Maandag 31 augustus a.s. starten de trainingen weer voor het nieuwe seizoen. Op maandag 5 oktober a.s. start er in sportzaal Bottendaal om 19.00 uur ook weer een beginnerscursus. Overigens zijn mensen met al enige karate ervaring in beginsel ook welkom buiten die cursus, mits je even vooraf contact met ons opneemt om dat te overleggen. Nieuwe leden (beginners en gevorderden) kunnen altijd een maand gratis mee trainen om te kijken of het wat voor ze is.