De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciële karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

donderdag 2 juni 2022

Reünie zondag 12 juni a.s. Karate Do Nijmegen 40 jaar!

Beste (oud)leden, Dit jaarvieren we het heuglijke feit dat wij 40 !!!! jaar bestaan als vereniging. Om dat te vieren organiseren we een "Young Oldtimer Event" op zondagmiddag 12 juni a.s. We beginnen met een reünistentraining om 13:30 uur en na afloop rond 1500 uur verhuizen we naar het adres voor de BBQ. Dus (oud)lid, heb je zin om eens herinneringen op te halen en weer eens bij je (klein)kinderen op te scheppen dat "you've still got the moves", meldt je vooral aan! wees gerust de training wordt zo aangepast dat iedereen mee kan doen. Sportkleding volstaat. Aanmelden kan t/m maandag 6 juni a.s. via een mailtje naar NijmegenKaratedo@gmail.com. Dan kunnen we daarmee rekening houden met de inkoop. Er zijn geen kosten aan verbonden.