De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

dinsdag 22 december 2015

Goede voornemens? Beginnerscursus januari!

In januari start er weer een beginnerscursus bij Karatedo Nijmegen. Nieuwsgierig naar traditioneel Japans karate en wat dat voor jou mentaal en fysiek kan opleveren? Dan kan je een maand lang gratis mee trainen op de club, vanaf maandag 4 januari a.s. In sportzaal Bottendaal van 19 uur tot 21 uur. We hebben een kleine en gezellige vereniging, waar onderling respectvol en serieus getraind wordt op en door alle niveaus, van absolute beginner tot gevorderde zwarte bander.