De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

zondag 28 augustus 2016

Startdata beginnerscursus en trainingen

Het seizoen 2016-2017 gaat weer van start. Maandag 29 augustus a.s. starten we weer met de trainingen in sportzaal Bottendaal.

In diezelfde zaal start op maandag 3 oktober 2016 van 19.00 tot 21.00 uur ook weer de beginnerscursus voor mensen die nog geen ervaring hebben met Karate en die eens een maand vrijblijvend kennis willen maken met deze mooie vechtkunst en onze vereniging. In die maand krijg je dan apart les in de eerste beginselen. Je hebt dan geen pak nodig. Makkelijk zittende sportkleding is voldoende. We trainen op blote voeten. Mensen met al wat meer ervaring kunnen in overleg ook tussentijds instromen. Neem dan even contact op. Dat kan ook gewoon aan de zaal op maandag bij aanvang van de training. Vind je het leuk kun je na een maand lid worden.

We hebben alleen een volwassenen groep.