De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

dinsdag 26 september 2017

Nieuwe beginnerscursus start op maandag 2 oktober a.s.

Op maandag 2 oktober a.s. starten we weer met een beginnersgroep voor volwassenen. De trainingen zijn in sportzaal Bottendaal, Cortenaerpad 1 Nijmegen, van 19.00 uur tot 21.00 uur. Je kunt een maand gratis meetrainen om te zien of karate en onze vereniging wat voor je is. Je kunt daarna lid worden voor 20 euro per maand. Je hoeft in het begin nog geen pak te hebben, makkelijk zittende sportkleding is voldoende. We trainen op blote voeten.