De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

vrijdag 17 augustus 2018

Nieuwe seizoen 2018-2019 start op maandag 20 augustus a.s.

A.s. maandag 20 augustus starten de trainingen weer op 19.00 uur in sportzaal Bottendaal. Daarna starten ook de trainingen op woensdag (allen) en op zondag (op uitnodiging v.a. 3e kyu) weer.

We starten het seizoen eerst met groepstrainingen voor de leden, maar als je al enige jaren karate ervaring hebt en ook (weer) wilt trainen ben je ook van harte welkom. Starters zonder ervaring zijn van harte welkom vanaf de eerste maandag in oktober, dan start onze beginnerscursus.

Voor beide soorten enthousiastelingen geldt dat ze eerst een maand gratis kunnen meetrainen om te kijken of onze vereniging hen bevalt. Heb je nog geen karatepak? Geen probleem, gemakkelijk zittende sportkleding is zeker in het begin voldoende. Later kun je via ons voordelig een pak aanschaffen. We trainen op blote voeten. Sieraden moeten wel af en nagels van tenen en vingers liefst kort geknipt om verwondingen te voorkomen.