De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

woensdag 2 oktober 2019

Nieuwe beginnerscursus 2019

Op maandag 7 oktober 2019 starten we weer met een beginnerscursus voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Locatie: Sportzaal Bottendaal, Cortenaerpad 1 Nijmegen. Van 19.00 uur tot 21.00 uur, vanaf 18.50 uur melden bij de zaal.

Je kunt eerst een maand gratis meetrainen om te zien of de vechtkunst en de vereniging je bevalt.  In het begin is sportkleding waarin je makkelijk kunt bewegen voldoende. We trainen op blote voeten. Handig om te weten: sieraden zoveel mogelijk af en nagels kort geknipt om verwondingen te voorkomen.