De vereniging


Welkom bij Karate-do Nijmegen.

Wie zijn wij?
Wij zijn al ruim 30 jaar een niet commerciƫle karate vereniging van en door enthousiaste leden. Er wordt les gegeven in het Shotokan karate door meerdere leraren die zelf ook nog actief trainen en zich blijven ontwikkelen.
Wij zijn een kleine, gezellige en informele vereniging voor volwassenen, waar serieus getraind wordt, maar ook ruimte is voor een geintje.

Voor wie?
Voor iedereen die wil kennismaken of al kennis gemaakt heeft met deze mooi Japanse vechtkunst.
Of je nu gewoon eens wilt ontspannen door wekelijks een of meer keren te sporten, of dat je uiteindelijk mee wilt doen aan wedstrijden, wij bieden verdieping op meerdere niveaus, van beginner tot zwarte banders.

vrijdag 14 augustus 2020

Beginnerscursus karate start 7 september 2020

Nieuw (studie) jaar nieuwe sport of gewoon de corona kilo's zat?

Op maandag 7 september 2019 starten we weer met een beginnerscursus voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Locatie: Sportzaal Bottendaal, Cortenaerpad 1 Nijmegen. Van 19.00 uur tot 21.00 uur, vanaf 18.50 uur melden bij de zaal.


Je kunt eerst een maand gratis meetrainen om te zien of de vechtkunst en de vereniging je bevalt.  In het begin is sportkleding waarin je makkelijk kunt bewegen voldoende. We trainen op blote voeten. Handig om te weten: sieraden zoveel mogelijk af en nagels kort geknipt om verwondingen te voorkomen.

NB we trainen conform de Corona richtlijnen van RIVM en gemeente:

Belangrijkste regel:
Heb je (milde) klachten: Neem je verantwoordelijkheid voor je omgeving: Kom dan niet en laat je eerst testen! 

Verder:
- Kom al in sportkleding: omkleden/douchen doe je thuis.
- Pas 5 minuten voor aanvang kan je naar binnen
- We trainen met voldoende onderlinge afstand: als het te druk wordt kunnen we deelnemers weigeren. 
- We registeren je naam, email en telefoonnummer (verplichting van de gemeente) per training en die gegevens worden tot 4 weken na je laatste training bewaard.
- We verstrekken die gegevens indien nodig aan de gemeente/GGD